SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Terme'de su kesintisi uyarısı SASKİ'den su kesintisi duyurusu: Samsun Terme'de su kesintisi uyarısı

'Değişimin Öncüsü' sloganıyla yola çıkan CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cevat Öncü, bugün partililer tarafından Ankara yolu üzerinde yoğun bir kalabalıkla karşılandı ve doğduğu Çırakman Mahallesi'nden yerel seçim çalışmalarına başladı.  CHP'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Öncü, bugün saat 14.00'te Ankara yolu üzerinde bulunan Rüyapark Düğün Salonu önünde partililer tarafından karşılandı. Seçim çalışmalarının fitilinin ateşlendiği buluşmadan sonraki ilk durak Öncü'nün doğup büyüdüğü Tekkeköy ilçesindeki Çırakman Mahallesi oldu. Çırakman Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan olan Öncü, ilk mitingini de gerçekleştirdi. 

"SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUM" 

Seçim kampanyasını başlatmadan önce Kanal S mikfonlarına açıklamalarda bulunan Öncü, "Sahaya inişimizin ilk günü. Doğup, büyüdüğüm Çırakman Mahallesi'ndeki babaevinden bu kampanyayı başlatmak istedim. 3 aylık yoğun bir kampanya dönemi bizi bekliyor. Tüm adaylara sağlıklı, kazasız belasız bir kampanya diliyorum. Sadece üniversite ve askerlik dışındaki tüm hayatımı Samsun'da sürdürmekte olan bir insanım. Samsun'da doğdum, Samsun'da büyüdüm, Samsun'da ürettim. Bu anlamda Samsun'un meslek odalarında verdiğimiz emek nedeniyle şehrin majör problerini ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Kent raporları hazırladık. Kentleşme, doğa olayları, enerji, eğitim, sağlık gibi pek çok konuda çalıştık. Bunları derleyip toparladık ve Samsun'da artık fikir üreten durumdan, sorumluluk alan, elini taşın altına koyan bir nokta olan adaylık süreci başladı. Tüm enerjimizle, tüm birikimiz ve deneyimimizle Samsun'a hizmet etmek için yola çıktım. Samsun için güzel şeyler olacak" dedi.

"HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

Seçildiği zaman herkesin belediye başkanı olacağının, herkesi kucaklayacağının sözünü veren Öncü, "Ötekileştiren, kutuplaştıran bir anlayışımız asla olmayacak. Siyasi görüşü ne olursa olsun Samsun'a hizmet etmek için yola çıkmış bir Cevat Öncü'ye her kesimden yoğun bir destek var. Halkımızın teveccühüyle Samsun'u sosyal, halkçı, herkesin fikrinin alındığı, birlikte yöneteceğimiz bir anlayışı benimsiyorum. Samsun'a hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"EĞRİ GEMİ, DOĞRU SEFER OLDU"

Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Suudi Arabistan'ın Atatürk’e yönelik tavrını da sert bir dille eleştiren Öncü sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan'da oynanmasının doğru olmadığını söyledik. 100. yıl kupa finali 19 Mayıs şehri Samsun'a yakışırdı. Eğri gemi, doğru sefer oldu diyelim ve bu finalin Samsun'da oynanması için yetkililerin aklıselim karar almasını beklerim. Yanlış karar Suudi Arabistan'dan döndü."

ELVAN İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.