CHP Karadeniz Masası Kurdu! Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu: 'Her İlden Vekilimiz Olacak' CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'nun partilerinin kurduğu 'Karadeniz Masası' kapsamında her ilden bir milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu yapacakları çalışmalar kapsamında 'Karadeniz Masası'nın kurulduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi de dahil her ilden vekilimiz olacak" dedi.

KOORDİNATÖR BALTACI CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu partileri tarafından kurulan 'Karadeniz Masası' kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun'un katıldığı toplantıda yapacakları çalışmaları değerlendirdi. Artvin, Bartın, Düzce, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ı kapsayacak olan Karadeniz Masası’nın koordinatörü ise CHP Kastamonu Milletvekili Parti Meclis üyesi Hasan Baltacı oldu.

"HER İLDEN VEKİLİMİZ OLACAK" Hancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan ile birlikte çerçeveyi belirledik. Kastamonu Milletvekilimiz Hasan Baltacı koordinesinde çalışmalarımız başlayacak. Çalışmalarımızla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi de dahil her ilden vekilimiz olacak" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.