Gebze Belediyesi Kültür Merkezi yeni sezonda birbirinden farklı etkinliklerle kapılarını Gebzeli sanatseverlere açıyor.

Gebze Belediyesi Kültür Merkezi (GKM)yeni sezon için sahnesini açıyor. Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim ayı etkinlik takviminde yer alan etkinliklerle ‘merhaba’ diyecek olan GKM, Gebzeli sanatseverleri ağırlayacak. Gebze Kent Meydanı kompleksi içerisinde yer alan GKM’de etkinlikler, 7 Ekim Cumartesi günü Prof. Dr. Mustafa Ağırman’ın “Peygamberimizin Mekke’den Medine’ye Hicreti” konulu söyleşisiyle başlayacak.

Her yıl düzenlenen ve bir birinden farklı konu ve konuklarıyla Gebzeli sanat severlerin adeta ikinci adresi haline gelen Gebze Belediyesi Kültür Merkezi salonunda başlayacak etkinlikler kapsamında ilk olarak 7 Ekim Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Mustafa Ağırman’ın “Peygamberimizin Mekke’den Medine’ye Hicreti” konulu söyleşisi yapılacak. İkinci etkinlik ise 11 Ekim’de Kediler Sokağı Çocuk oyunu ile En Büyük Haber yetişkin oyunu olacak.

Bir diğer etkinlik ise 13 Ekim’de düzenlenecek Hatice Kübra Tongar Adetlerle Değil Ayetlerle Çocuk Eğitimi konulu konferans. 20 Ekim Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç Anma programı ile etkinliklerine devam edecek olan GKM, 21 Ekim’de ise Ali Baba Kırk Haramiler çocuk oyunu ile sanatseverlere kapılarını açacak. 25 Ekim Kutup Masalı Çocuk oyunu ve Miras yetişkin oyunun oynanacağı kültür merkezinde, 27 Ekim’de Dr. Feridun Kunak yer alacak.