Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperati Başkanı Ali Yıldız, kooperatife bağlı 76 köyü ziyaret ederek, rekolte beyannamesi alımlarına başladıklarını açıkladı.

Rekolte beyannamesi alımına başladıklarını bildiren Başkan Ali Yıldız, “Kooperatifimize bağlı Nilüfer, Mustafakemalpaşa, Osmangazi ve Mudanya ilçelerinde gerek çiçek döneminde meydana gelen yağışlar, gerekse diğer unsurlardan dolayı zeytinin az olduğu görülüyor. Mudanya Kooperatifi olarak bize bağlı bölgelerde üreticimizin dalındaki bütün zeytine talibiz. Birliğimizin bu sene daha çok zeytin almak için uygulayacağı alım politikaları, kurumumuzu zarar ettirmeyecek şekilde sonuna kadar kullanılacaktır” dedi.

Yıldız, “Bu sene birliğe daha fazla sahip çıkmalarını istiyoruz. Unutulmamalıdır ki bu kurum zeytincinin teminatıdır. Bu teminatın daha da güçlü hale gelmesi gerekmektedir. Müstahsil ortaklarımızı rekolte vermeye davet ediyoruz. Tarım sektörünün zor şartlarında üretim yapan zeytincimiz her zaman daha iyi yerlere gelmesi için kooperatif olarak el ele vererek birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu.