"ARKADAŞLIK ÇOK GÜZEL"

Yeni sezon hazırlıklarını Kayseri’de devam eden, Kırmızı Beyazlıların, yeni transferlerinden Samsunlu Celil Yüksel, ilerideki hedeflerinden bahsetti. Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Yüksel, “Kamp çok güzel gidiyor. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Memleketime geldim. Çok çabuk adapte oldum. Takımda arkadaşlık çok güzel. Hem yemek de hem de antrenman sonrası hep bir aradayız. Antrenmanlarda da çok sıkı çalışıyoruz” dedi.

"İTİCİ GÜÇ OLMALILAR"

Küçük yaştan beri hedefinin Avrupa'da top oynamak olduğuna değinen Yüksel, "Avrupa’da oynamayı çok istiyorum. Belki bunu Samsunspor ile başarırım. Taraftarımız bizi saha içerisinde çok desteklemeliler. Beraber hücum yapıp, beraber defans yapmalıyız. Bize itici güç olmaları gerekiyor. Birlikte güzel başarılara imza atacağız. Bir gün hayatımın Samsunspor ile kesişeceğini biliyordum. Şuanda doğru zaman. Bunda da başkanımızın çok büyük payı var. Beraber bir yola çıkmak istedik. Bende bu yolda onunla birlikte olmayı tercih ettim” diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUM"

Kulübün 57’nci yılı kutlamalarında çok duydulandığını belirten, Yüksel, “Daha önce başka formalar altında bunu takip ediyordum. Bu sezon da Samsunspor forması altında takip ettim. Bu benim için daha duygulandırıcıydı. Kutlama için yaktığımız meşaleleri, umarım sezon sonu da şampiyonluk için yakarız" derken, oyun tarzının mücadeleci olduğuna değinerek şunları söyledi: "Bu sene takım için elimden geleni yapacağım. Hocam bana hangi görevi veriyorsa onu yapacağım. Bu sene umarım takım olarak taraftarlarımızı gururlandırırız. Sezon sonu da şampiyon olmayı çok istiyoruz” dedi.

Esra Vural

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.