Samsun amatörüne 3 yıl önce katılan Çatalarmut Anadolu Gençlikspor'da Teknik Sorumlu Öksüz, '' Bir semt takımı olarak çok iyi durumdayız amacımız Türk futboluna iyi bireyler kazandırmak'' dedi.



SIKI ÖNLEMLER ALDIK

Samsun'un amatörüne 3 yıl önce katılan ve kısa sürede büyük yol kat eden Çatalarmut Anadolu Gençlikspor'da Teknik Sorumlusu Necmi Öksüz, Canlı Haber TV mikrofonlarına konuştu. Teknik Sorumlu Necmi Öksüz, ''Yeni bir kulüp olmamıza rağmen takımımıza ilgi büyük. Türk futboluna iyi bireyler kazandırmak için çok çabalıyoruz. 6 farklı yarışmacı grupta 120'ye yakında sporcunuz var. Koronavirüse karşı bizde önlemlerimizi aldık" ifadelerini kullandı.

AMATÖRE EL UZATIN

Amatör spor kulüplerinin en büyük probleminin ekonomik sıkıntılar ve saha olduğunu belirten Teknik Sorumlu Öksüz, "Mahalle takımı olarak bizimde diğer amatör spor kulüpler gibi bizimde en büyük sıkıntımız ekonomik olarak yalnız kalmamız. Amatörün en büyük sıkıntılarından biride tesis. Bizim en azından böyle bir derdimiz şimdilik yok. Ancak bizimde servisimiz yok. İş insanlarından ve bürokratlardan Samsun'un evlatlarına el uzatmalarını ve destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu. Mustafa CİVELEK Özel Haber