Çarşambalılar Vakfı Kuruldu! Mütevelli Heyeti Başkanı Samsun Milletvekili, Yılmaz Oldu AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yeni kurulan Çarşambalılar Vakfı'nın mütevelli heyeti başkanı seçildi

Samsun'da resmi olarak kurulan Çarşambalılar Vakfı'nın mütevelli heyeti başkanı AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yönetim kurulu başkanı ise Sadettin Sarıoğlu oldu.

BİRLİKTELİK GÜÇLENECEK Samsun’da Çarşambalıların bir araya gelerek kurduğu, Samsun Çarşambalılar Vakfı’nın genel kurulu, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği’nde gerçekleşti. Hemşehri birlikteliğinin güçlendirilmesi, topluma ve sosyal hayata daha fazla katkı sağlama amacıyla kuruluşu gerçekleştirilen Samsun Çarşambalılar Vakfı’nın bu doğrultuda çalışma ve proje gerçekleştireceği ifade edildi.

'KATKI SAĞLAYACAK' Vakfın mütevelli heyeti başkanı seçilen AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz vakfın birlik ve beraberliğe çok önemli katkılar sağlayacağını belirterek, dernek başkanı ve mütevelli heyetine katkıları için teşekkür etti.

'ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATILACAK' Genel kurulda konuşan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu ise vakfın önemli işlere imza atacağını belirterek, kuruluşunda emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.