Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Özdemir ve beraberindeki heyet, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Adil Aydemir’i makamında ziyaret etti. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen Çarşamba’ya dair konuların istişare edildiği ziyarete, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Sercan Yaşar, Eyüp Aslan ve Dernek Üyesi Ali Torun iştirak etti.

AW590844_01.jpg

Ziyarette, ilçe gündemi ve güvenliğine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, Özdemir Aydemir’e yeni dernek yönetiminin gerçekleştireceği faaliyetlerin, Çarşamba’ya ve Samsun’a sunacağı katkılardan bahsetti. Aydemir ise, “Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'ni ve yeni yönetimini kutluyorum. Gerçekleştirecekleri çalışmalar ile ilçemize büyük katkılar sağlayacaklarından şüphemiz yok. Biz de ilçemiz için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Bu hususta Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği ile her zaman istişare içerisinde olacağız” dedi.

Adil Aydemir, Çarşamba’nın güncel konularının gündeme alındığı görüşme sonrasında Başkan Özdemir ve dernek yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.