Şenyurt İlk ve Ortaokulu Müdürü S. Süleyman Sapancı, ödül töreninde yaptığı konuşmasında “Az öğrencimiz olmasına rağmen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz özveri göstererek çok sayıda kan bağışının Türk Kızılay’ına bağışlanmasını sağladı. Ben tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize bu özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Müdür Sapancı’nın ardından söz alan Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Engin Erdoğan ise şunları söyledi:

“Kan sadece bir şeyde olur ve o da insandır. Türk Kızılay’ı olarak hastalarımızın kan ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli çalışıyoruz. Sizlerde öğrenci sayısı az olan bir okul olmanıza rağmen bizlere çok güzel bir destekte bulundunuz. Bizim sloganımız ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’. Sizlere de kan bağış kampanyasına desteklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklandı Samsun'da uyuşturucu ticaretinden tutuklandı

Son olarak söz alan Kan Bağışçısı Kazanım Uzman Birkan Yaşar Batur, “Evet, öğrenci sayısı az bir okulsunuz. Ancak bağışlanan kan bağış sayısını yüzdelik dilime vurduğumuz zaman çok yüksek oranda bir kan bağışının bizlere ulaşmasını sağladınız. Bende okul idaresine, öğretmenlerine, öğrencilere ve velilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından en çok kan bağışı kazandıran öğrencilere bisiklet, tablet, 2 adet akıllı saat, kantin hediye çeki ve madalya verildi.

Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Engin Erdoğan ve Kan Bağışçısı Kazanım Uzman Birkan Yaşar Batur tarafından da Şenyurt İlk ve Ortaokulu Müdürü S. Süleyman Sapancı’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.