Çarşamba Dernekler Federasyonu tarafından 11’incisi düzenlenen “Çocuklar Üşümesin” kampanyası ile Çarşamba’da bulunan OMÜ Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu’na 30 bilgisayarlı laboratuvar kurdu. Aynı zamanda projenin ortaya çıkış biçimine uygun olarak da 300 öğrenciye bot ve mont desteği sağlandı.

Öğretmenevinde gerçekleşen programın ardından yüksekokulda bilgisayar laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi. Programda konuşan Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Çocuklar Üşümesin kampanyası da çok değerli. Biz de kendilerine destek olmaya devam ediyoruz. 2 yıldır da okullarımıza bilgisayar sınıfları kurulması önemli. Çarşamba’nın çok ciddi oranda bir gençliği var. Çarşamba’nın en güçlü yanı da bence bu gençliği. Bizde 5 yıldır Çarşambamızın gençliği için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

Çarşambalılar Federasyonu Başkanı Hayati Sözen ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir de gelenek haline gelen kampanya ile öğrencilere yardımcı oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını söylediler.

Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi Samsun’da doktorlar ve aileler farkındalık için bir araya geldi

Federasyon, 2022 yılında da Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 23 bilgisayarlı bir bilgisayar sınıfı kurmuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.