Canik Belediyesi bünyesinde hizmet veren Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde Deneyap Teknoloji Atölyesi Proje Şenliği düzenlendi. Eğitim dönemi boyunca öğrenciler tarafından geliştirilen 58 projenin sergilendiği etkinlikte, deney ve gözlem çalışmaları da gerçekleştirildi.

UZAY VE TEKNOLOJİ PROJELERİ DİKKAT ÇEKTİ
Özellikle astronomi, havacılık ve uzay bilimleri alanlarında öğrencilerin tasarlayıp üretimini tamamladıkları projeler büyük ilgi görürken, şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler geliştirdikleri projeleri ziyaretçilere tanıtma fırsatı da buldu.

"TEKNOLOJİ ÜRETEN NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ"
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde teknoloji üreten nesiller yetiştirmeyi sürdürdüklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gençleri bilim ve teknolojiyle buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik'te üreten ve geliştiren bir gençlik yetiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde öğrencilerimizi yenilikçi teknolojilerle tanıştırıyor, kendilerinde teknoloji farkındalığı oluşturuyoruz. Bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimler, deney ve gözlem çalışmalarıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bilgileri ve yetenekleriyle projeler geliştiren, geliştirdikleri projelerin üretimlerini gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.



Samsun'da su kesintisi! O mahallede sular 5 saat yok
Samsun'da 26 numaralı otobüs hattı Şehir Hastanesi'ne uzatıldı
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ




