Samsun-Sinop yolunda korkutan kaza! 1’i bebek 5 yaralı
Samsun-Sinop yolunda korkutan kaza! 1’i bebek 5 yaralı
İçeriği Görüntüle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ile birlikte Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Samsun haber: Canik’te “Başkan Okulumda” buluşması

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

“Başkan Okulumda” programı çerçevesinde gerçekleştirilen buluşmada öğrencilerle sohbet eden Sandıkçı, gençlerin taleplerini ve önerilerini dinledi. Programda eğitim alanında hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında da öğrencilerle görüş alışverişinde bulunuldu.

Samsun haber: Canik’te “Başkan Okulumda” buluşması

“GENÇLERİMİZİN TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, programın ardından yaptığı paylaşımda gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sandıkçı, “Gençlerimizin taleplerini ve önerilerini can kulağıyla dinlediğimiz ve eğitime yönelik yeni projelerimizle ilgili istişareler gerçekleştirdiğimiz programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Sandıkçı ayrıca okul yönetimi ve öğrencilere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Samsun haber: Canik’te “Başkan Okulumda” buluşması

Samsun’da ilginç dolandırıcılık oyunu! Alıp kayıplara karıştı

Samsun’da aracının önünü kestiler, sürücüyü yaraladılar!

DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Muhabir: İlkay Serdar