Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, sıfır atık yönetiminin tescillendiğini belirterek, gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakma adına ü çevre dostu projeler üretmeye devam ettiklerini belirtti.

WhatsApp Image 2022-03-30 at 11.42.38.jpeg

CANİK ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Hayata geçirdiği çevre dostu projelerle adından söz ettiren Canik Belediyesi'nin sıfıf atık konusundaki çalışmaları tescillendi. Müjdeyi sosyal medya hesabından veren Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, gelecek nesiller için atık yönerimi ve iklim krizine yönelik çalışmaların süreceğini söyledi.

WhatsApp Image 2022-03-30 at 11.42.35.jpeg

"MUTLULUK DUYUYORUM"

Sandıkçı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Hayatın içinde harcadığımız kaynakların daha verimli kullanılması amacıyla ilçemizde yürüttüğümüz sıfır atık yönetiminin tescillendiğini sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Gelecek nesiller için, küresel iklim krizi çalışmalarımız, israfın önlenmesi ve atık yönetimi konusundaki çalışmalarımız devam edecek."

Canik Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçede kurmuş olduğu 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sıfır atık belgesi almaya layık görülmüştü.

Elçin ABDİK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-03-30 at 11.42.41.jpeg