Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için açıkladığı 10 büyükşehir belediye başkan adayından biri olan Av. Halit Doğan'ın Samsun'a gelişi coşkuyla karşılandı.

Kanal S Ana Haber 28 Mart Perşembe Kanal S Ana Haber 28 Mart Perşembe

OMUZLARDA TAŞINDI

Doğan, İstanbul dönüşü ilk olarak Havza'da bir tesis önünde, partililerin yanı sıra şoför esnafının da yer aldığı törenle karşılandı. Davullu-zurnalı karşılama töreninde, partililerin omuzlarında taşıdığı Doğan, "Partili partisiz herkes 'Bizim Halit' diye bilir beni. Evin evladı gibi görür. İnşallah Samsun'da da 17 ilçesiyle beraber kimisinin kardeşi, kimisinin evladı, kimisinin abisi olarak şehrimize hep beraber hizmet edeceğiz" dedi.

"SAMSUN BİRLİKTE YÖNETİLECEK"

Seçim otobüsünde Samsunluları selamlayarak, AK Parti İl Başkanlığı'na giden Doğan'a, burada da yoğun bir kalabalık eşlik etti. Açıklanan büyükşehir belediye başkanları arasında en genç belediye başkanı adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını dile getirerek sözlerine başlayan Av. Halit Doğan, "Gençliğimizin enerjisi, büyüklerimizin tecrübesi ile hemşehrilerimizle el ele vererek Samsunumuzu hep birlikte yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hedefimiz en yüksek oranını almak. Bunun için canla başla çalışacağız. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, görevi bana tevdi ederken, ‘Seni sadece Samsun’a büyükşehir belediye başkanı olman için seçmedim, Samsun’daki en yüksek oyu alıp, rekor kırman için seçtim’ dedi.Ne büyük bir yük yüklendiğimin, nasıl bir sorumlulukla karşı karşıya olduğumun farkındayım. Heyecanlıyım, gururluyum, hazırım, kararlıyım. Günümüz modern kent yönetiminde hâkim olan katılımcı ve şeffaf yönetim biçimi, tüm kararlarımızda temel ilkemizi oluşturacak. Bu doğrultuda altyapıdan üstyapıya, eğitimden kültüre, sosyal belediyecilik uygulamalarından dijital belediyeciliğe kadar her alanda hizmet üretirken katılımcı bir anlayışla, tüm paydaşlarımızla kararlarımızı alacağız. Şehrimizde gerçekleştireceğimiz her hizmet tüm vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye olacak. Her başarının altında sizlerin imzası olacak. Samsunumuzu öncü şehir yapmak, dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz. 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz" diye konuştu.


GÜNDEMİMİZDE MİLLETİMİZ OLACAK

Yatırım alan, istihdam yaratan, üreten ve aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını vatandaşıyla paylaşan bir şehir hedeflediklerini kaydeden Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Toplumumuzun her kesiminin rahatça nefes aldığı, şehre kendini ait hissettiği, kendini rahatlıkla şehre emanet ettiği bir şehir inşa etmek amacımız olacak. Gündemimizde rakiplerimiz değil milletimiz olacak. İşimiz başarı hayali kurmak değil başarmak için çalışmak olacak. Hedefimiz hiç kimsenin kayıtsız kalamayacağı işler olacak. Sorunları sadece konuşmaktan ziyade, çözerek yol alacağız. Samsunumuza değer katan, hizmet eden tüm başkanlarımızı bir kez daha saygıyla selamlıyorum."

ERDOĞAN'A REKOR OY SÖZÜ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'dan rekor oy beklediğini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de şunları söyledi: "Samsun'un heyecanla beklediği adayımızı Türkiye'ye ilan ettik. Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını ve emanetini getirdik. Bizler sizlere güvenerek Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Rekor oyla emanetimizi Cumhurbaşkanımıza 1 Nisan'da takdim edeceğiz inşallah. Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Yine ve yeniden bir başarı hikayesi yazacağız. Yine ve yeniden Karadeniz’in medar-ı iftiharı Samsun’umuzda bir destan yazacağız. Tüm seçimlerde olduğu gibi yine sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermek için çalışacağız. Çok çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak gösterilen Sayın Halit Doğan Başkanımıza öncelikle hayırlı olsun diyorum. Kendisiyle birlikte AK Belediyeciliğin hizmetlerine kesintisiz devam edeceğiz. Samsunumuzu geldiği noktadan daha ileriye taşımak için hep birlikte el ele vererek omuz omuza vererek tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte tüm gönüllere talibiz. Başta Büyükşehir olmak üzere Cumhur İttifakı olarak rekor oy oranları ile 18’de 18 yapmak için durmadan yorulmadan çalışacağız."  

18'DE 18 YAPACAĞIZ

Av. Halit Doğan'a hayırlı olsun dileklerini ileten MHP Samsun İl Başkanvekili Aykut Çepni de, "Cumhur İttifakı olarak Samsun'da en üst seviyede oy alarak 18'de 18 yapacağız ve bunu da bütün Türkiye'ye göstereceğiz" ifadelerini kullandı.


Karşılama töreni ve basın açıklamasına ayrıca, AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP teşkilatı, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler ile partililer katıldı.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.