WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.25.24.jpeg

BÜYÜK BAŞARI

Samsun Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, 15-19 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Anadolu Şampiyonası müsabakalarında elde ettiği başarılı skorlar sonucu Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı. Samsun Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı, elde ettiği bu başarı ile Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasında yer aldı. 14 yaş ve altı sporcuların katıldığı U14 Yarı Final Anadolu Şampiyonası müsabakalarında son maçını da kazanarak 16 takım arasından ilk dörde kalan Canikli kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil edecek.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.25.24 (1).jpeg

GURUR YAŞATTILAR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, genç sporcuları tebrik ederek,“Sporcularımız katıldıkları yarı final turnuvasında büyük bir başarı elde ederek Samsun'un ve Canik'in gururu oldular. Ben inanıyorum ki önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Türkiye finallerinde bu başarılarını daha da artırıp ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edecekler inşallah. Türkiye’de ilk sekize girmeyi başaran kızlarımıza Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Bütün sporcularımızı ve hocalarımızı tek tek kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum"dedi.

WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.25.24 (2).jpeg

TEK TEK ELEDİ

Fenerbahçe İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Rize Çaykur Basketbol Takımları gibi güçlü rakiplerin elendiği turnuvada Türkiye Şampiyonası finallerine yükselerek büyük bir başarı gösteren Samsun Canik Belediyespor U14 Kız Basketbol Takımı Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasında yerini aldı. Türkiye Şampiyonası finallerine yükselen takımlar şunlar: KKTC, Bandırma Basketbol, GSK, Atlas Tıgers, Mersin Büyükşehir Belediye, Antalya Polis Gücü, Canik Belediyesi, Çankaya Belediyesi, İzmir Ege Gelişim.

SPOR İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.