İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen 12. Geleneksel Samsun Tanıtım Günleri'nde Canik Belediyesi, gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından organize edilen etkinlikte belediyenin eğitim, kültür, bilim, teknoloji ve turizm alanındaki çalışmaları tanıtılıyor.

CANİK BELEDİYESİ STANTLARINA YOĞUN İLGİ
Yurt içinden ve yurt dışından ziyaretçilerin ağırlandığı Canik Belediyesi stantlarında, interaktif eğitim programları ve ödüllü yarışmalar düzenleniyor. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği bilim ve teknoloji etkinliklerinde, yapay zekâ alanında uygulamalı eğitimler gerçekleştiriliyor. Ziyaretçilere çeşitli hediyeler de veriliyor.

CANİK'İN TURİZM NOKTALARI TANITILIYOR
Etkinlik kapsamında Canik Belediyesi Macera Parkı ve Canik Belediyesi Meşe Tesisleri de ziyaretçilere tanıtılıyor. İlçenin turizm potansiyelini artırmaya yönelik yatırımlar hakkında bilgilendirmeler yapılırken, belediyenin eğitim ve mesleki istihdam alanındaki projeleri de katılımcılarla paylaşılıyor.

BAŞKAN SANDIKÇI: "GENÇLERİMİZLE TEKNOLOJİ HEYECANINI PAYLAŞIYORUZ"
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İstanbul'daki etkinlikte vatandaşlarla buluşmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "İstanbul'da vatandaşlarımızla buluşuyor, gençlerimizle bilim ve teknoloji heyecanını paylaşmaya devam ediyoruz" dedi.

"HER ALANDA DAHA GÜÇLÜ BİR CANİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Belediyenin eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki yatırımlarını sürdüreceğini ifade eden Başkan Sandıkçı, şu açıklamalarda bulundu:
"Canik'imize yeni projeler kazandırmaya devam ediyor, eğitim, bilim ve teknoloji alanına yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Canik'imizi bölge turizminde söz sahibi yapan eserlerimize yenilerini eklemek için gayretle çalışıyoruz. İstanbul'da gerçekleştirilen Samsun Tanıtım Günleri'ndeki belediyemiz stantları, ziyaretçilerimizden yoğun ilgi görmeye devam ediyor."
Gençleri yapay zekâ eğitimleriyle buluşturduklarını belirten Sandıkçı, bilim, teknoloji ve eğitim alanında farkındalık oluşturan projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

STANTLAR 8 KASIM'A KADAR AÇIK
Başkan Sandıkçı, vatandaşları ve gençleri Canik Belediyesi stantlarını ziyaret etmeye davet etti.
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde bulunan stantların, 8 Kasım Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edeceği bildirildi.
Samsun'da hayvancılık için yeni adım! Proje genişletiliyor
Samsun Büyükşehir 11 ilçede 68 tarlayı kiraya verecek!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ





