Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 15 Temmuz Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen voleybol müsabakasında kupa kazanan takımlar, kupalarını 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu’nun ağabeyine verdi.

İlçe kapalı spor salonunda oynan 15 Temmuz demokrasi zaferi voleybol müsabakasına ilçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Belediye Başkanı Menderes Atilla, 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu’nun ağabeyi Bahattin Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki takım arasında oynanan dostluk maçında birinci ve ikinci olan takımlara kupa verildi. Kupaları İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı takdim etti. Takım kaptanları aldıkları kupaları 15 Temmuz şehidi Ümit Yolcu’nun ağabeyine verdi. Bahattin Yolcu, bu nazik davranıştan dolayı herkese teşekkür ederek, "Gencecik fidanlar toprağa düşmesin, hiç kimsenin içi yanmasın. Bizler ölenlerimiz için değil dostluk için bir araya gelelim" dedi.

Törende konuşan Kaymakam Ahmet Karatepe de sporun birlik, beraberlik ve kardeşliğin simgesi olduğu söyledi. Şehitlerin milletin onuru olduğunu belirten Karatepe, şehit ailelerinin de birer emanet olduğunu dile getirdi.

Belediye Başkanı Menderes Atilla ise 15 Temmuz gibi kara bir günün bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.