Antalya’nın ilk restoranlarından 7 Mehmet’in sahibi Hakkı Akdağ, Muratpaşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kıbrıs Gazisi olan Hakkı Akdağ için askeri tören düzenlendi.

Antalya’nın ilk restoranlarından 7 Mehmet’in sahibi Hakkı Akdağ 59 yaşında hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü özel hastanede dün gece yarısı yaşamını yitiren Akdağ, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Hakkı Akdağ'ın cenazesi Muratpaşa Cami’nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine oğlu Mehmet Akdağ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Antalya Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ASKERİ UĞURLAMA

Muratpaşa Camii bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Türk Bayrağı’na sarılı tabut omuzlarda bahçe dışına çıkarıldı. Kıbrıs gazisi olan 59 yaşındaki Akdağ için askeri tören düzenlendi. Askerlerin omzunda cenaze aracına konan tabut Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Mezarlığı’na defnedilmek üzere uğurlandı.