Ankara Samsun Federasyonu (ASFED) 18 Aralık tarihinde Ankara'da gerçekleştireceği ve Kanal S ekranlarından canlı yayınlanacak 'Büyük Samsun Gençlik Buluşması' etkinliğine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Samsun Milletvekilleri ile CHP ve İYİ Parti milletvekillerini ziyaret ederek programa davet etti.

ETKİNLİĞE DAVET ETTİ

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz ile birlikte TBMM'de bir dizi ziyaret turu gerçekleştiren yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdoğan, Fetani Battal, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, İYİ Parti Grup Başkanı Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu'nu tek tek ziyaret etti.  Gerçekleşen ziyaretlerde ASFED Genel Başkanı Yılmaz, siyasileri 'Büyük Samsun Gençlik Buluşması' etkinliğine davet etti. 

ŞEHRİMİZ TANITILACAK

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay'ı, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci'yi, BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici'yi, milletvekillerimizi, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti Genel Merkezlerini, Samsunlu olup başka şehirlerden milletvekili olan siyasilerimizi 'Önce Samsun, Öncü Samsun' sloganımız ile ziyaret ederek, ASFED olarak gerçekleştireceğimiz Gençlik Buluşması etkinliğimize davet ettik. Ankara'da 18 Aralık'ta Samsun rüzgarı esecek. Etkinliğimize ünlü sanatçı Haluk Levent de katılacak. Samsun'un tanıtımı ve Samsunlu gençlerimizin, Samsun için neler yapabildiklerini bu etkinliğimizde göstereceğiz. ASFED olarak biz milli mücadele şehri Samsunumuzun tarihi ve doğa güzelliklerinin yanı sıra, memleketimizin her alanda tanınması ve tanıtılması noktasında projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz. Bunlardan biri olan Büyük Samsun Gençlik Buluşması'na yoğun katılım olmasını bekliyoruz. ASFED olarak Samsun için varız, Samsun için hazırız" dedi.

BÜYÜK COŞKU YAŞANACAK

ASFED'in 18 Aralık tarihinde Ankara'da gerçekleştireceği ve büyük bir coşkunun yaşanacağı 'Büyük Samsun Gençlik Buluşması' Kanal S ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.