Samsun’un Canik ilçesinde Büyük Birlik Partisi teşkilatında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İlçe Başkanı Adem Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdu. Yılmaz, görev süresi boyunca Canik’e yönelik çalışmalar yürütmeye gayret ettiklerini ancak hedefledikleri bazı çalışmaları hayata geçiremediklerini ifade etti.
İSTİFA GEREKÇESİNİ AÇIKLADI
Adem Yılmaz, kararında BBP Genel Merkezi ile Samsun İl Başkanlığıyla yaşanan siyasi yaklaşım ve fikir farklılıklarının etkili olduğunu söyledi. Canik halkına hizmet etme düşüncesiyle göreve geldiklerini belirten Yılmaz, süreç içerisinde beklentilerinin karşılık bulmadığını dile getirdi.
CANİKLİLERE TEŞEKKÜR
Görev yaptığı dönemde sahada vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Yılmaz, kendisine gösterilen ilgi ve destek için Canik halkına teşekkür etti. Yılmaz’ın ayrılığının ardından BBP Canik İlçe Teşkilatı’nda nasıl bir yapılanmaya gidileceği ise önümüzdeki süreçte netleşecek.
Samsun’da motosiklet otomobile çarptı! 17 yaşındaki sürücü hastanelik oldu
Samsun’da aranan FETÖ hükümlüsü yakayı ele verdi!
DAHA FAZLA SAMSUN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ






