Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu’da trafik denetimlerini arttırdı.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son dönemde halkın huzur ve sükunun bozacak şekilde yüksek ses çıkaran araçlar ile trafik güvenliğini tehlikeye sokan modifiyeli araçlar üzerinde 4 ayrı uygulama noktasında denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 68 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, 12 aracın camlarında bulunan standart dışı cam filminin eksiği giderilmiş, 3 araç sürücüsüne çevredekileri rahatsız edecek seviyede yüksek ses çıkardığından (abart egzoz), 1 araç sürücüsüne yasal sınır alkollü araç kullandığından ve sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanmaktan olmak ve çeşitli maddelerden 6 araç sürücüsüne toplam 3 bin 764 TL para cezası uygulandı. Ayrıca 2 araç abart egzoz kullanmaktan, 1 araç sürücü belgesi geri alındığı halde araç kullanmaktan olmak üzere 3 araçta trafikten men edildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk alanlarında bu ve buna benzer trafiğin güvenliğini tehlikeye düşüren, halkın huzur ve sükununu bozacak şekilde saygısızca araç kullanalar üzerinde uygulamalarının aynı kararlılıkla devam edileceğini açıkladı.