Mersin Barosu Başkanı Ali Er, yasa dışı çalışan aracı sigorta şirketleriyle mücadelelerinin devam ettiğini belirterek, vatandaşları bu kuruluşlara başvurmamaları konusunda uyardı.

Mersin Sigorta Acenteleri Komitesi üyeleri, Mersin Barosu Başkanı Ali Er ve Mersin Barosu Avukat Hakları Merkezi Başkanı Zişan Ergelen’i ziyaret etti. Mersin Barosu’nda gerçekleşen ziyarette, yasa dışı çalışan aracı sigorta şirketleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Baro Başkanı Er, sigorta aracılık hizmetleri ya da hasar takip merkezi gibi çeşitli adlarla faaliyet göstererek, avukatlık yetkilerini gasp eden ve vatandaşlara büyük hak mağduriyetleri yaşatan kuruluşlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundukları anımsattı. Konunun takipçisi olduklarını söyleyen Er, vatandaşlara da uyarılarda bulunarak, “Bu konuda yurttaşlarımızın ve meslektaşlarımızın da çevrelerinde gördükleri, bildikleri yasa dışı kurumlar ile ilgili yasal işlem yapmamız ve mücadele etmemiz için baromuza uyarıda bulunmalarını ve bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.