Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Halk Eğitim Merkezinde açılan kuaförlük kursuna katılan kursiyerler, İlkokul öğrencilerine saç kesimi ve bakımı yaptı.
Pazarlar İlkokulu Müdürlüğü ile Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortak yürüttüğü projesi çerçevesinde Öğrencilere Ücretsiz Kuaförlük Hizmeti Verildi.
Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi kuaför sınıfında kursiyerler, program kapsamında kız öğrencilerin saçlarına kesim, fön ve birbirinden farklı örgü modelleri yaptı.
Halk Eğitimi Merkezi Kuaförlük Kursu kursiyerleri tarafından uygulanan projeyi Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir’de yakından inceleyerek; Öğrencilerin mutluluklarını paylaştı.
İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çalışkan yaptığı açıklamada, verdikleri hizmetin ardından öğrencilerinin yüzündeki tebessümün kendilerine huzur verdiğini söyledi.
Çalışkan, "Saçlarına bakım yapılan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Bizlere bu fırsatı veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Pazarlar İlkokulu Müdürü Ünal Bek ise, “Pazarlar İlkokulu Müdürlüğü ve Pazarlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortak projesi ile öğrencilere ücretsiz Kuaförlük hizmeti verildi. Bu Proje ile okulun öğrencilerine daha güzel bir görünümün 23 Nisan Bayramı öncesi ücretsiz hediye edildi. Halk Eğitim Merkezi kuaförlük kursu kursiyerlerine teşekkür ederim. Proje kapsamında İlkokul Öğrencilerine ailelerinden izin alınarak bu hizmet verildi” dedi.(MB-EFE)