Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Dünya Yaşlılar Günü dolasısıyla yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Simav’ın Tepecik mahallesinde ikamet eden Salih Çağlayan ile başlayan ev ziyaretleri, emekli berber Mümin Olgun ((87), Münise Tiryaki (86), Tema Dede Ömer Önder ve eşi emekli öğretmen Zekiye Önder ile devam etti.

Başkan Özkan, memuriyet hayatıma Önder ailesinin katkılarıyla başladığını, kendilerine saygı, sevgi ve hürmetle şükranlarını sunduğunu ifade etti. Tema Vakfı’nın uzun yıllar gönüllüsü ve Simav temsilciliğini yapan Tema Dede Ömer Önder (93), böyle önemli bir günde ziyaret edilmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Önder, “Belediye Başkanımızı kendi evladımız gibi seviyoruz, hepinizi çok seviyoruz. Küçük yaşlardan beri tanıyoruz ve uzun yıllardan bu yana en ufak bir kırgınlığımız olmadı. O kadar değişik safhalar geçirdik ki, gün bu gündür, sağlığımız yerinde, çok şükürler olsun. Emekliye ayrıldıktan sonra TEMA Vakfı’na hizmet etmenin gururunu yaşadım, eşim Zekiye Önder beni hiç yalnız bırakmadı, o bakımdan çok mutluyum” dedi.

Günün son ziyareti, 97 yaşındaki eski gazeteci Kamil Muştu’nun evine yapıldı.

Başkan Özkan, yaşlılara yaptığı ziyaretlerinde çiçek ve hediyeler takdim ederken, hepsiyle de ayrı arı hatıra fotoğrafı çektirdi. (MEİ-EFE)