Nazilli’de bu yıl eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılının ilk aşure hayrını da gerçekleştirdi. Okul Bahçesinde yapılan aşure etkinliğinde pişirilen 500 kişilik aşure öğrencilere ve velilere ikram edildi.

Nazilli’de geçtiğimiz yıl eğitim-öğretim faaliyetine başlayan Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ilk Cuma namazı ile ilk aşure etkinliğini gerçekleştirdi. Okulun düzenlediği ilk etkinliğe çok sayıda protokol üyesinin yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, parti yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler, veliler, Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi Yönetimi ve öğretmenleri, Nazilli’deki okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Bünyamin Aras’ın yaptığı konuşmada, “Okulumuzun ilk eğitim öğretim yılı olması nedeniyle aşure etkinliği düzenledik. Bunun yanı sıra okulumuzun mescidi de tamamlandı ve ilk Cuma namazını kılmış olduk. 500 kişilik yapmış olduğumuz aşure hayrını da hep birlikte tatmış olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, aşure hayrımızın da Allah katında kabulünü diliyoruz” dedi.

Milletvekili Öz de yaptığı konuşmada okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Aydın’ın en güzel okulları arasında yer alan Nazilli Asımın Nesli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun aşure etkinliğine katıldık. Öğrencilerimizin son derece modern ve donanımlı okullarda öğrenim görmeleri bizleri için büyük mutluluktur. Aşure hayırların da kabul görmesini, yeni eğitim-öğretim döneminin de okulumuz başta olmak üzere ülkemiz genelindeki tüm eğitim yuvalarında hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.