Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Samsun Şubeler Platformu, 27. yılını çeşitli etkinliklerle kutladı. Gerçekleştirilen programda, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ve Samsun Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Merve İlhan'a plaket verildi.

27. YILLARINI KUTLADILAR

TES-İŞ Samsun Şubesi'nin konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, KESK çatısı altındaki sendikaların başkan ve üyeleri konfederasyonun kuruluşunun 27. yıllarını kutladılar. Konuşmaların yapıldığı ve türkülerin söylendiği etkinlikte, gazetecilere de plaket takdim edildi. Necdet Uzun adına plaketi Merve İlhan, KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Niyazi Bulut'tan aldı. Merve İlhan'ın plaketini ise eski Eğitim Sen Samsun Şube Başkanı İsmail Yavuz verdi. 

"MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

Kanal S mikrofonlarına açıklamalarda bulunan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Niyazi Bulut, "27. yılımızı kutluyoruz ama daha gerilere dayanan bir mazimiz var. Meşru fiili mücadelemize, emekten, özgürlükten, barıştan yana mücadelemize devam edeceğiz. Bizimle bu yolu yürüyen insanlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz" diye konuştu.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.