Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesi hazırlıklarına yarın başlayacak olan Kırmızı-Beyazlılara başarılar dileyerek, "90 dakika boyunca mücadele eden ve asla vazgeçmeyen Yılport Samsunspor geliyor" dedi

BİRLİK MESAJI
Sosyal medya hesabı üzerinden, camiayı kenetlendirici, birlik ve beraberlik mesajı yayımlayan Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Taraftarımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve yeni transferlerimizin de katılımıyla bir bütün olarak yeni sezonumuz olan 'Yükseliş Sezonu'na hazırlanmayı sabırsızca dört gözle bekliyoruz. 90 dakika boyunca mücadele eden ve asla vazgeçmeyen Yılport Samsunspor geliyor" dedi.

REKOR İSTİYOR
Mesajında yeni sezon formalarını sabırsızlıkla bekleyen taraftarlara da seslenen Yıldırım, "Yeni formalar bu hafta geliyor ve tanıtılacak. Bizim en büyük gelir kaynağımız forma ve ürün satışlarıdır. O nedenle bu sene, 'Yükseliş Sezonu'nda tam destek bekliyoruz ve rekor satış yapmamız lazım. Haydi Samsunsporlular güzel, yeni formalarımızı almanın zamanı geliyor" ifadelerini kullandı.

Mustafa TOGUR