ROTARY KULÜBÜ 'MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLLERİ' VERDİ

Dönem başkanlığını Ayşe Mine Ergun’un yürüttüğü Samsun Rotary Kulübü, geleneksel hale gelen Meslek Hizmet Ödül törenini Ramada Otel'de gerçekleştirdi. Törene Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Rotary Kulüpleri 2430 Bölge Federasyonu 2023-24 Dönemi Başkanı Teoman Kaynar, SAMSIAD Başkanı Mehmet Koçak ve Samsun Rotary Kulübü üyeleri, eşleri ve misafirler katıldı.

5 FARKLI MESLEKTEN 5 KIYMETLİ İSİM ONURLANDIRILDI

Törende 5 farklı meslekten 5 kıymetli isim onurlandırıldı. Afrika’da açlık tehlikesiyle karşı karşıya olan bölgelerde ziraat eğitimi veren ziraat mühendisi Merve Gülistan Aydın, Türkiye’nin ilk A Capella Caz grubunun kurucusu besteci ve akademisyen Recep Gül, ünlü şef Barbaros Yoloğlu, unutulmaya yüz tutmuş ahşap beşikçilik mesleğinin son temsilcisi Rıdvan Özşahin ve girişimci Nezahat Şahin ödülleri alan isimler oldu.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, EN BÜYÜK REHBERİMİZDİR”

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mine Ergun şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk, liderliği ve üstün başarılarıyla hayatın her anında örnek almamız gereken en büyük rehberimizdir. Başarı, mücadele ve çalışkanlık; mesleğinin en iyisi olma azmi, mesleğe kendini adama ve başaracağım deyip başarma ülküsü ile olağanüstü bir motivasyon kaynağı ve ayrıca sözleriyle de hepimize ilham olan bir akıl hocasıdır. 100'üncü Yaşına gelen ve bugün her birimizin gururla kutladığı, iyi ki dediği ve sahip çıkmak için O’na söz verdiği Cumhuriyetimiz; Atamızın askerlik mesleğindeki o muazzam başarısının en güzel kanıtıdır. Biz Rotaryenler, Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri ve Atamızın daimi takipçileri olarak, hayatta her zaman kendimize en doğru motivasyonu bulabilmek için O’nun sözlerine bakar, O’nun rehberliğine başvururuz. Bu geceyi de o motivasyon ile hazırladık. Ödül alan tüm meslek sahiplerini kutluyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.