Partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Kırcalı, burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve partililerle bir araya geldi. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren Kırcalı, vatandaşlarla sohbet etti. Kırcalı, MHP Havza İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin ve yönetimi ile görüştü.

"ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYOR"

Kırcalı, birlik ve beraberliğinin önemine dikkati çekerek, "Halkımızın talepleri ile oluşan Cumhur İttifakı, bu ülkenin geleceği için çalışmaktadır. Türkiye’nin güvencesi Cumhur İttifakı, aziz milletimizin teveccühüyle 2023'e emin adımlarla yürümektedir." dedi.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ"

Gültekin de ziyaretinden ötürü Kırcalı ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Cumhur İttifakı ortağı olarak üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin önemini biliyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu.

"TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kırcalı ve beraberindekiler, Havza Küçük Sanayi Sitesini de ziyaret ederek, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Kırcalı, 2023 hedefleri doğrultusunda durmadan, yorulmadan çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin istikrarı, büyümesi, barışı ve huzuru, iş gücü ve üretimiyle ortaya koyduğu ekonomik değerlerle doğru orantılıdır. Sanayicilerimize, esnafımıza ve çalışan her bir işçimize emekleri için teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.