Sivas Devlet Tiyatrosu (SDT) 2017-2018 tiyatro sezonunun ilk perdesini 5 Ekim Perşembe günü ’Leyla ile Mecnun’ adlı yeni oyunu ile açacak.

Merih Atak’ın kaleme aldığı ’Leyla ile Mecnun’ adlı oyun Volkan Gündüz’ün rejisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıkacak. Asırlık bir aşk hikayesini sahnenin büyülü ışıklarıyla seyirciye yansıtacak olan oyunda; Serkan Yanar, Neyra Kayaböcü, Onur Kayabaşı, Ufuk Bostancı, Selçuk Veysel Zurnazanlı, Göksu Girişken, Ayça Aksu, Burak Fındıkçı, İnanç Keteci, İsmail Tütüncü, Nihal Kuruçay, Başak Salarvan, Zuhal Toptaş, Meryem Özdemir, Ezgi Koç rol alıyor.

Seyredenleri müzik, dans ve ışık düzeniyle hikayenin içine çekecek olan ’Leyla ile Mecnun’ isimli oyunun müzikleri Kemal Gününç ve Sibel Algan imzasını taşırken, dans düzeni Mürüvvet Küçükçoban’a ışık düzeni ise Şükrü Kırımoğlu’na ait. 21 Ekim’e kadar perdelerini tiyatro severlere açacak olan, hayalin gerçeğe, gerçeğin hayale dönüştüğü hikayeyi sahneye yansıtan ’Leyla ile Mecnun’ adlı oyunun biletleri Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan gişeden temin edilebilecek.