Patnos Kaymakamı Ümit Altay, ilçedeki köy ziyaretleri kapsamında Aktape, Sarıdibek, Çaputlu, Dağalan, Bağbaşı ve Armutlu köylerini ziyaret etti.

Köylerde muhtarlar eşliğinde köylülerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinleyen Kaymakam Ümit Altay, köylerde ki eksiklikleri tespit ederek yapılacak hizmetler konusunda köylüleri bilgilendirdi. Köydeki çocuklarla özel olarak ilgilenen Kaymakamı Altay köylerde birinci öncelik olan su sorununu çözüm noktasında ekiplere talimat verdi.

Kaymakam Altay, köylerin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, "Öncelikli hedefimiz köylerimizin alt yapı ve yol sorunlarını çözüme kavuşturmak. Bu kapsamda tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Gittiğimiz köylerde vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan Köy Ziyaretlerine Kaymakam Ümit Altay’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ,İlçe Özel İdare Müdürü Gündoğdu Kısa eşlik etti.