Nihat Hatipoğlu, dün gece ATV'de yayınlanan sahur özel programında seyircilerin sorularını yanıtlarken, bir erkek seyircinin Acun Ilıcalı'ya karşı duygularını anlatmasıyla Hatipoğlu ne diyeceğini bilemediği ekranlara yansıdı.

"BENİ KALBİNDE HİSSETMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM?"

Nihat Hatipoğlu'na soru sormak için mikrofonu alan genç bir adamın, "Ben küçüklüğümden beri Türkiye'deki ünlü birini çok seviyorum. 10 yıldır bu programı izliyorum bu soru daha önce sorulmadı. Ona olan sevgimi ve onun için yaptıklarımı kalbinde hissetmesi için bir dua var mı? Bu kişi de Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"ALLAH ACUN'A YARDIM ETSİN"

Gelen soru karşısında birkaç saniye cevap veremeyen Nihat Hatipoğlu, "Allah Acun'a yardım etsin. Allah seni de hayırlı işlerle uğraşmanı nasip etsin. Delikanlımız, gencimiz, evladımız gönlünden geçeni söylüyor. Acun'u bir abi gibi seviyor." ifadesini kullandı.

Mikrofonu tekrar eline alan gencin, bu sefer de Nihat Hatipoğlu'na sarılmak istediği görülürken, seyircisinin kalbini kırmayan ilahiyatçı ise "Sonra sarılırız" ifadesini kullandı.