AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kadına şiddete karşı başlatılan "Dur Diyelim" kampanyasına gönderdiği videolu mesajla destek verdi.
Kadına şiddete karşı "Dur Diyelim" kampanyası kapsamında hazırlanan, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’ın yanı sıra siyasetten, ekonomiye çok sayıda ismin yer aldığı video yoğun ilgi gördü. Dikkat çeken kampanyanın ardından, kadına karşı şiddet konusunda söyleyecek sözü olan herkesin videolarını göndererek düşüncelerini paylaştığı www.durdiyelim.com isimli internet sitesi de destek gördü. AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila da, hazırladığı bir videoyu siteye göndererek, kadına şiddete karşı olduğunu dile getirdi. Atila mesajında şunları kaydetti:
"Kadına yönelik şiddete hiçbir zaman ortak olmayacağız.Kadınların her zaman yanında olacağız.Kadınlar bizim baş tacımızdır.Kadınlara yapılan şu şiddetlere artık son diyorum."