Mersin’in Erdemli ilçe Belediyesi Sıraç Mahallesinde dere yatağına büz yerleştirerek Çamurlu ve Dereyurt mevkiileri arasındaki ulaşım sorununu çözdü.
Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Sıraç Mahallesi Çamurlu mevkisinde dere yatağında yaptıkları çalışmayla vatandaşların ulaşım sorununu çözdü. Yıllardır çektikleri eziyetin nihayet sona erdiğini belirten vatandaşlar, çalışmalarda emeği geçen herkese hayır dualarda bulunarak teşekkür ettiler.
Havaların ısınmasıyla birlikte yol açma, genişletme, asfalta hazırlama ve yama çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Bu çalışmalar yapılırken daha önceden tespiti yapılan yerlere büz koyma ve gerekirse köprü yapma çalışmalarını da beraberinde yürütüyoruz. Biz daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi, yolu olmayan yere hiçbir hizmetin sağlıklı şekilde götürülemeyeceği bilinciyle hareket ediyoruz. Bu bağlamda hizmette önceliğimiz her zaman yol olacaktır. Çalışmaları yakından takip ediyorum. İnsan olan her yere yol hizmetini götüreceğiz” dedi.