Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, AK Parti Kayseri milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Aydın Kalkan, 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde AK Partiden aday adaylığını açıkladı.
Adaylık toplantısında konuşan Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, "Gerek Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen İl Temsilcisi bendeniz şahsım, gerekse il ve ilçe düzeyinde teşkilatlarımızda çalışan kader ortaklarım değerli dava arkadaşlarımla her fırsatta ve her yerde şehrimiz ve değerli hemşerilerimiz için söz konusu haklarımızı dile getirdik; savunduk ve hükümlülüğe hazır olduğumuzu, taşın altına elimizi değil de yekpare tüm vücudumuzu koyma noktasında bir saniyelik bile tereddüdümüz olmadığını her zaman ifade ettik” dedi.
Kalkan ayrıca, “Bu noktada bugüne kadar yapmış olduğumuz mücadele ve hizmetlerde her zaman Memur-Sen genel merkezinin ve yönetimin tam desteğini aldık. Şehrimize de Allah’ın izniyle bunu hissettirdik. Bugün gelinen noktada şehrimiz ve hemşerilerimiz için daha fazla hükümlülüğün altına girilmesi ve daha fazla destek ve katkının farklı ortamlarda yüksek sesle dile getirilmesi gerekliliği gün gibi açıktır” diye konuştu.
‘Çıkan her sonuca hazmedenlerin yanındayız’ diyen Kalkan, “Tarafsız sandığa inanmış ve sandıktan çıkan her sonucu hazmeden ve kabul edenlerden yanayız. Tarafsız milletin iradesiyle seçimle iş başına gelmiş; rahmetli Adnan Menderes’in ve Demokrat Partinin ifade ettiği “Yeter Söz Milletin” sözünü yaklaşık 60 sene sonra taçlandırarak “Yeter Söz de Karar da Milletin” haykırışına çevirmemize fırsat veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la beraberiz” ifadelerini kullandı.
Kalkan, "Başta il ve ilçe düzeyindeki teşkilatlardaki dava arkadaşlarımız olmak üzere, genel merkezimiz ve memleketimizin değerli kanaat önderleri ile gönül yoldaşlarımız, değerli yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşları ile yaptığımız istişareler ve mülahazalar neticesinde yarınlara çocuklarımıza daha yaşanır bir ülke bırakmak için 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti’den Kayseri Milletvekilliği aday adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum” dedi.
‘Okşanmayan öksüz yetim bırakmayana kadar çalışacağız’ diyen Kalkan, "Güzel Kayserimiz’den AK Parti Milletvekili liste sıralamasında seçilebilecek yerde olacağıma ilişkin en ufak bir tereddüdüm olmadığını belirtiyorum. Son olarak belirtmek isterim ki, aday adaylığımızın herkese hayırlar getirmesini diler; Cenab-ı Allah’tan memleketimize hizmete devam etmeyi nasip etmesini niyaz ederim” diye konuştu.