Bilgi Okulları öğrencileri, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü kutladı. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Zaferi'ni anlatan oyunları ile büyük beğeni topladı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Lise Müdürü Murat Efe, İlkokul-Ortaokul Müdürü Recep Koç, İlkokul-Ortaokul Müdür Yardımcısı Alican Yalçın, Lise Müdür Yardımcısı Ela Arslan'ın da katıldığı etkinlikte, Bilgi Okulları öğrencilerinin sahnelediği Çanakkele Destanı oyunu ayakta alkışlandı.

Bilgi Okulları Drama öğretmeni Sabri Titiz, Müzik Öğretmenleri Kübra Küçükarslan ve Şahin Gümüş'ün düzenlemesini yaptığı tiyatral oyunu başarı ile sergileyen öğrenciler, hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Çanakkale Zaferi'nin kutlandığı ve şehitlerin anıldığı etkinlikte konuşma yapan Bilgi Okulları Tarih Öğretmeni Serdar Çırak, "Emeği geçen tüm öğrencilerimize, drama, müzik öğretmenlerimize ve yardımcı personelimize çok teşekkür ediyoruz. Türk milletinin tarihe bir kahramanlık ve direniş destanı olarak yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümüne ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi aynı zamanda, tarihten yok edilmek istenen bir milletin tüm olumsuzluklara rağmen "Çanakkale Geçilmez" diyerek vatanını savunmak için verdiği mücadelenin büyük ve şanlı destanıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını hiçe sayıp kahramanca savaşan ve bize bu günleri armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi kahraman gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümünü kutlu olsun." dedi.