Bozüyük Belediyesi tarafından yol düzenleme çalışmaları kapsamında ilçe genelinde başlatılan asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfaltlama ve asfalt yama çalışmaları ile doğa koşullarından kaynaklanan yada alt yapı çalışmaları ve doğalgaz kazıları nedeniyle deforme olan alanlarda asfaltlama, asfalt yama ve bölgesel asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Yediler Mahallesi 530. sokağın asfaltlanarak trafiğe açılmasının ardından 534. sokak ile Yeni Mahalle Arıklar Caddesi’nin bir bölümünde de asfaltlama çalışması yapılarak yol temiz ve düzgün bir şekilde vatandaşların kullanımına sunuldu. Asfaltlama çalışmalarına paralel olarak yürütülen asfalt yama ve bölgesel asfaltlama çalışmaları ile de son olarak Yeni Mahalle, Tekke Mahalle, 4 Eylül Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi’nde yer yer deforme olan yollarda çalışma yapılarak bu yollar da trafiğe açıldı.
Düzenleme çalışması yapılarak düzgün bir hale getirilen yollar aynı zamanda sürücüler açısından da daha emniyetli bir hale getirilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor.