Kur'an-ı Kerim mucizesi olarak bilinen Sirius yıldızı bu yıl 6-7 Temmuz günlerinde etkisini gösterecek. Peki Sirius yıldızı nedir? Karma astrolog Aysun Köşker Koç, Sirius yıldızını ve Sirius yıldızının etkilerini şöyle anlattı:

SİRİUS YILDIZI NEDİR?

"Kur'an-ı Kerim'de Şira adıyla geçen Sirius yıldızı güneşin 2 katı büyüklüğünde 23 katı parlaklıkta olan yıldızdır. Sirius A ve Sirius B den oluşur. Sirius B eskiden çok parlak bir yıldızken zaman içinde simsiyah hale gelmiştir. Sirius A ise büyük ışığını ve gücünü korumaktadır. Her ikisi birbirinin etrafında ve birlikte hareket etmektedir."

SİRİUS YILDIZININ KUR'AN-I KERİM'DEKİ YERİ

"Kur'an-ı Kerim'de Necm Suresi'nde 49. ve 9. ayette geçmektedir. Bu iki yıldızın birlikte hareket etme süresi de 49 yıl 9 aydır. Kur'anı- ı Kerimde 49. ve 9. ayetlerde geçmesi bu konuya vurgu yapan bir şeydir. "

Kur'an Mucizesi, Sirius Yıldızı Etkisini 6-7 Temmuz'da Gösterecek! Peki Sirius Yıldızı Nedir?
"6-7 TEMMUZ GÜNLERİNE DENK GELİYOR"

"Sirius yıldızı yengeç burcunun 14 derece 40 dakikasına yerleşmiştir. Bu, yıllar içerisinde Temmuz' un ilk haftası civarında günlere denk gelmeye başlamıştır. Bu yıl 6-7 temmuz günlerine denk geliyor."

"BUGÜN GÖKYÜZÜNÜN KAPILARI AÇIK"

"Bugün gökyüzünün kapılarının çok açık olduğunu söyleyebilir. insanlara hayvanlara size ihityacı olanlara merhameye der ve desteklerde bulunursanız bütün bir yıl bunun bolluk ve bereketini yaşayabilirsiniz."