OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, gerçekleştirilen 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri'nde tüm birimlerin sahada olduğunu belirterek, "Bütün öğrencilerimizin bu ruhu yaşaması bu bilinci güçlendirmesi bu bilince sahip olması arzumuz" dedi.

ÇEŞİTLİ GÖSTERİLER YAPILDI

OMÜ tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen "19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri" başladı. OMÜ Yaşam Merkezi önünde açılış töreni düzenledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde semazen ve çeşitli gösteriler yapıldı.

'BAYRAM SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ'

19 Mayıs’ı 1 hafta boyunca farklı etkinliklerle kutlayacaklarını belirten OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “Bugün OMÜ’nün adını aldığı bir günü kutluyoruz. Biz bu etkinlikleri bayram sevincini yaşamak ve diri tutmak için 1 haftaya yaydık. OMÜ olarak bir hafta boyunca farklı birimlerimiz ortak ve kümelenmiş bir biçimde kampüslerimizde 19 Mayıs’ı kutlayacağız. Bunun bir bayram olarak yaşanmasını, bayramının diri tutularak geçekte bu etkinliğin daha güçlü olması için birçok etkinlikle bunu desteklemeyi planladık. Tüm birimlerimiz 1 stant ile yerlerini aldı. Öğrenciler farklı etkinliklerle bugünü yaşayacak ve yaşatacak” dedi.

Buğrahan MAYUK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.