Siverek Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) konuk ettiği Grup Merkez Hasar Hankendispor’u 3-1 yendi.

Siverek Belediyespor, Hankendispor karşılaşması saat 15.00’de Firkan Tüysüz Stadyumunda başladı. Başlama düdüğünün ardından atak yapan Siverek ekibi sık sık rakip kaleyi yokladı.

Siverek Belediyespor, Emre Yüce’nin maçın 5. dakikasında attığı golle 1-0 öne geçti. Gol için atak geliştiren Hankendispor, maçın 30. dakikasında Mehmet Temin’in golüyle beraberliği buldu. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Siverek Belediyespor, geliştirdiği ataklardan bir türlü istediği golü bulamadı. Maçın son on dakikasında geliştirdiği ataklarla Deniz Işık’ın 90. dakikada rakip filelere bıraktığı gol ile rahat bir nefes aldı. Maçı bırakmayan Siverek ekibi Vedat Erçin’in uzatma dakikalarında attığı gol ile maçı 3-1 aldı.

Zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirten Siverek Belediyespor teknik direktörü Nurettin Boldo, "Zor bir maç oldu bizim için, bu maçı alarak yolumuza devam ediyoruz, hedefimiz bir üst lige çıkmaktır" dedi.

Maçı tribünden izleyen Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz maç sonunda galip gelen takımı soyunma odasında oyuncularını tebrik etti.

Siverek Belediyespor bu skorla puanını 7’ye çıkararak 2’inci grupta 3. sıraya yerleşti.