Samsun Medya Grubu'nu ziyaret eden Vali Osman Kaymak, yaptığı açıklamada Samsunspor'un İsmail Uyanık ile belirlenen Süper Lig hedefine ulaşacağını belirtti.

ŞEHRİN BABASI İLAN EDİLDİM
Kayyum sürecinden itibaren şehir ve takımı birleştirme çabalarının olduğunu ifade eden Vali Osman Kaymak, "Her zaman söyledik. Samsunspor bizim ortak paydamız. Kayyum sürecinde şehirle takımı biraraya getirelim diye gayret ettik. Şehrimizde buna çok güzel karşılık verdi. Bizi de Samsun'un babası ilan ettiler. Bu süreç belkide meslek hayatımda aldığım en büyük paye. Bizim tayinimiz çıksa da, Samsunspor; bizimle devam edecek bir dostluk, bir bağ oldu benim için" dedi.

GÖNLÜMÜZ FUTBOLCULARIMIZLA BERABER
Samsunspor'un şuan ki konumundan dolayı da çok mutluyuz. İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım beyler çok güzel bir tercihde bulundu Samsunspor'un başına gelerek. İsmail Uyanık'ın tecrübesiyle Samsunspor'un hedefi Süper Lig diyoruz. Bu hedefede ulaşılacaktır. Takımdaki bu gidişat herkesi olduğu gibi beni de çok mutlu ediyor. Tüm maçlara gitmeye çalışıyorum. Gidemesem bile muhakkak sonuçları takip ediyorum. Gönlümüz futbolcularımızla onlarla beraber. 


Deplasman maçlarını görüyorsunuz. Köy sahalarında top oynuyoruz. Bizim stadımızdaki bu ihtişam, güzellik hiçbirisinde yok. Bu şehrin, bu stadyum ile bütünleşmnesi lazım. Buna olan inancımız tam. Şuan herşey yolunda, takım çok iyi gidiyor. Allah nazardan korusun. Ben bu şehirde Süper Lig'i görmek istiyorum. Yeni stadımızda hep beraber Süper Lig'de maçlarımızı takip seyredelim.

Haber: Onur EROL