İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, bayrama özel hazırladığı program kapsamında hem minikleri hem büyükleri coşturacak etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Forum Bornova, bayrama özel hazırladığı programıyla renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ziyaretçiler, bayram boyunca canlı müzik keyfi yaşayacak, çocuk kulübü etkinlikleriyle minikler keyifli saatler geçirecek.

Çocuklara özel zaman yolculuğu ve müzik programı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da gerçekleşecek müzik programı, Forum Bornova’nın cıvıl cıvıl sokaklarına bayram tatili boyunca renk katmaya devam edecek. Forum Bornova’nın minikler için hem öğreten hem eğlendiren özel temalarla düzenlenen çocuk kulübü etkinlikleri, bayram haftasında da devam edecek. Bayram tatili boyunca Forum Bornova’nın minik ziyaretçileri geçmişten günümüze bir yolculuk yapma fırsatı bulacak. Çömlekçi çarkı ile seramik yapımı, geleneksel oyunlar, sokak oyunları, kaşıktan kukla yapım atölyesi, halk dansları, boncuktan süs yapımı gibi etkinliklerin yanı sıra bayram dileklerinin resme ve şarkılara döküleceği verimli faaliyetler Forum Bornova’da minik misafirleri bekliyor. Ayrıca Forum Bornova bayram boyunca her gün düzenleyeceği mini seanslarda, çocukların sosyal sorumluluk konulu proje fikirlerini de dinleyecek.

ForumBüs’te bu haftaki atölye, toprak kumbara boyama

Forum Bornova’nın minikler için ForumBüs’te her hafta sonu düzenlediği eğitici ve aynı zamanda eğlenceli etkinliklerde sıra, toprak kumbara boyamaya geldi. Bu hafta sonu atölye kapsamında tüm çocuklar kendi kumbaralarını boyayacak ve böylece kendi tasarruflarını el yapımı kumbaralarında biriktirmenin önemini de öğrenecek.