İYİ BAŞLAMAK İSTİYOR 

Kayseri ve Bolu kamplarını tamamlayan Kırmızı Beyazlılar, dün Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezon çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Teknik Direktör Bayram Bektaş, kampların verimli geçtiğini belirterek, "Buraya belli bir seviyede dönmemiz gerektiğini söylemiştim. Bence o seviyenin bile üstündeyiz. Özellikle son oynadığımız hazırlık maçında veriler çok iyi. Çocuklar iyi bir özveriyle çalıştı. İnşallah da ligin açılış maçını oynayacağız. Orada Samsunspor'a yakışır, herkesin beklediği oyunu oynayarak, Altay deplasmanından galip gelerek iyi bir başlangıç yapıp taraftarımıza camiamıza hediye etmek istiyoruz" diye konuştu. 

"DİOMANDE GİDİCİ" 

Diomande ve Tomane ile ilgili konuşan Bektaş, "Hem kamp sürecinde hem de hazırlık maçlarında yabancı oyuncu olarak daha dolduran bir Diomande bekliyordum. Dolayısıyla yerli o mevkide Diomande den daha dolduran oyuncularım olduğu için, konuşacağım. Tomane ise tamamen yönetimsel. Çünkü ben buraya geldiğimden beri başka takımlarla görüşüyor. İyi de rakamlar veriliyor. Sonuçta buraya gelirken bir bedel ile geldi. Şu an Tomane'yi bıraksak 10 takım hazır. Eğer giderse kulübün kar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla şu an bizim oyuncumuz bakalım. Başkanımız ile görüşeceğiz. Bir sağ bek, forvet mevkiine bir oyuncu transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"HİÇ ŞÜPHEM YOK"

Taraftarı mutlu etmek için çalıştıklarına değinen Bektaş şunları söyledi: "Taraftar benim taraftarım. Ben isteyerek, Samsunspor'a geldim. Ben de Karadeniz çocuğuyum. Ben taraftarımız her zaman seviyorum. Taraftarımız bizim arkamızda durursa, zaten bu çocukların ayağı iki kat daha fazla gidecek. Daha çok koşacaklar. Camiayı, taraftarı, şehrim, mutlu etmekle yükümlüyüm bunun için buraya geldim. Bütün gayretimizle de çalışıyoruz. Taraftarım her zaman benim taraftarımdır. Benim her kazanacağım maçta önce onları mutlu etmek isterim. Çünkü en büyük özlem onlarda. Bu taraftarımız geçmişte Süper Lig'de tribünleri doldurdu. O yüzden biz taraftarımızdan her zaman destek bekliyoruz. Onlarda eminim, Altay maçını inşallah biz kazanıp, geldiğimizde tribünleri dolduracaklarından hiçbir şüphem yok" Esra VURAL

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.