Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Kargı Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

Kargı’da bu yıl eğitime başlayan Kargı Meslek Yüksek Okulu’unda yapılan çalışmaları incelemek üzere ilçeye gelen Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir karşıladı. Okulda yapılan tadilat çalışmalarının bir hafta içerisinde tamamlanmasını beklediklerini belirten Rektör Alkan öğrencilerle de konuştu. Okulun açıldığı ilk yıl olması sebebiyle ufak aksaklıkların olabileceğini söyleyen Rektör Alkan sözlerini şöyle sürdürdü. ‘’Kargı ilçemize meslek yüksek okulumuz yeni açılıyor. Sizlerde ilk öğrencilersiniz. Bu nedenle ufak aksaklıklar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bizler bu sorunları ve eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz’’ dedi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise öğrencilere herhangi bir sorunla karşılaştıklarında rahatlıkla kendisine ulaşabileceklerini belirtti. Başkan Şen ayrıca öğrencilere, ‘’Sizlere konaklama ve burs gibi konularda yardımcı olacağız. Onun dışında ilçemizde karşılaştığınız herhangi bir sorunda benim yanıma rahatlıkla gelebilirsiniz. Kapım sizlere her zaman açıktır. Okulumuzun yeni olması nedeniyle eksikliklerimiz olacaktır, ancak Rektörümüzün de söylediği gibi bu eksikliklerimizi en kısa sürede tamamlamak için çaba göstereceğiz. İnşallah okulumuzu en kısa sürede sizlerinde desteğiyle tam donanımlı eksiksiz bir okul haline getireceğiz’’ dedi.

Başkan Şen ayrıca okulda açılan iki bölümden biri olan Harita Kadastro bölümünden mezun olacak en başarılı öğrenciye de Kargı Belediye’sinde iş sözü verdi.