Dernekleşme ve organizasyon aşamasını tamamlayan Nilüfer Kadın Korosu, yeni sezona her zamanki gibi müthiş bir enerjiyle giriyor.

Sezon boyunca Bursa ve çevre illerdeki etkinliklerin yanı sıra mart ayında Hollanda, yaz başında ise İtalya’da da konserler veren Nilüfer Kadın Korosu üyeleri yaz tatilini tamamladı. Koro, Bursa Büyükşehir Belediyesi Karafatma Sosyal Tesisleri’ndeki sabah kahvaltısının ardından ilk dersini de yaptı. Açılışta pasta kesildi, şarkılar söylendi.

Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, 105 kişilik Nilüfer Kadın Korosu’nun bundan böyle dernek çatısı altında faaliyet göstereceğini duyurdu. Derneğin kuruluşunun tamamlandığını, Nilüfer Belediyesi Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde yönetim merkezi olarak kullanılmak üzere ofis de tahsis edildiğini belirten Dernek Başkanı ve Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, "Çok güzel projelerimiz var. Nilüfer Kadın Korosu adı altında faaliyetlerimize devam edeceğiz. Hem derneğimizin kuruluşunu ve amaçlarını hem de yeni projelerimizi önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz bir organizasyon ile kamuoyuna detaylarıyla duyuracağız" dedi.