TFF 1. Lig’de İstanbulspor karşılaşması sonrası sahaya inerek karşılaşmanın hakemi Kutluhan Bilgiç’in kararlarına itiraz eden Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu’na 21 gün hak mahrumiyeti ve 13 bin TL para cezası verildi. Gökoğlu, para cezasını kendi cebinden ödeyeceğini açıkladı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) aldığı karara göre, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Halil Mehmet Gökoğlu’na, 30 Eylül 2017 tarihinde oynanan İstanbulspor - Adana Demirspor maçının hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ve 13 bin TL para cezası verdi.

“Cezamı kendim ödeyeceğim”

PFDK’nin verdiği karar sonrası bir açıklama yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, “İstanbulspor ile oynadığımız karşılaşmada tüm spor kamuoyu hakemin hatalı kararlarına şahitlik etmiştir. Karşılaşma sonrası takımımın hakkını aramak için sahaya indim ve hakem Kutluhan Bilgiç’e bu konuda serzenişte bulundum. PFDK’nın verdiği karara saygı duyuyorum” dedi.

Başkan Mehmet Gökoğlu 21 günlük hak mahrumiyetinin yanında verilen 13 bin TL para cezasını da kendi cebinden ödeyeceğini belirtti.