TAKIM LİGE HAZIR 

Yeni sezon öncesi bir yandan antrenmanlarına bir yandan ise transfer çalışmalarına devam eden Yılport Samsunspor'da Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulundu. Kaplan, "2 hazırlık kampı geçirdik. İkisinde de çok fazla sorun yaşamadık. Sadece Berk'in bir sakatlığı oldu. Şimdi lige hazırlanıyoruz ve 4 Ağustos'ta Çorum FK ile Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlık maçı oynayacağız. Şu an için takım hazır gözüküyor. Bir iki takviye yapabiliriz. Onun ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

TOMANE KALIRSA, TRASNFER YOK 

Kaplan, "İstediğimiz şartlar oluşursa, 2 transfer yapmak istiyoruz. Ama Şener'in çok iyi bir performans göstermesi, Ali'nin de bu ligde birçok maça çıkmış olması, bizi sağ bekte aceleci olmama pozisyonuna soktu. Santraforda ise Tomane bu ligde oynamış en iyi forvetlerden. Şu anda bizim en güçlü silahlarımızdan birisi aslında. Tomane bizim kontratlı oyuncumuz. Biz kendisiyle devam etmek istiyoruz. Ama olurda menajerleri bize reddedemeyeceğimiz bir teklif getirir, bizde Tomane'den daha iyi bir santrafor bulabilirsek, ancak bu şekilde gitmesine müsaade ederiz. Tomane kalırsa forvet transferi yapmayacağız.

'SÜRECİ İYİ YÖNETTİK'

Transfer konusunda taraftarın kendilerine güvenmesi gerektiğine değinen Kaplan şunları söyledi, "Her bölgenin bir alternatifi oluştu. Takım içerisinde inanç, birbirine bağlılık, aidiyet duygusu artmış durumda. Taraftarımızdan tek isteğimiz, bizi desteklemeleri. Süreci çok iyi bir şekilde yönettik. Bir iki rötuşumuz kaldı. Çok fazla baskı unsuru yerine, yönetim inisiyatifini kullanıp hamleler yapıyorsa, bence biraz daha bize güvenmeleri gerekiyor. Eğer yapmamız gereken bir şey varsa kesinlikle yapacağız. Bundan şüpheleri olmasın. Evimizdeki ilk maçta da stadımızı doldursunlar"

Esra VURAL - Umut Can EREN Özel Haber 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.