HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-iş Sendikası Niğde İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

22 yıl önce Niğde’nin yerel televizyonunda başladığı gazetecilik mesleğinde başarılarını arttırarak devam ettiren ve uzun yıllar Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler sorumlusu olarak görev yapan Gökhan Demircioğlu, başarılı çalışmalarına sendikacılık alanında da devam ediyor.

Geçtiğimiz ay sonunda HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı olarak atanan Gökhan Demircioğlu kısa süre içerisinde bağlı olduğu sendika için Niğde’de yaptığı teşkilatlanma çalışmaları nedeniyle adından söz ettiriyor.

Yukarıkayabaşı mahallesi Cicibaba sokak Yavuz Çayır iş merkezinde oluşturulan hizmet binasında çalışmalarını sürdüren sendikanın Niğde il başkanlığı ise ziyaretçi akınına uğruyor. Sendika üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Hizmet-iş sendikası Niğde il başkanlığı bir yandan da üyelerine hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Adana’da düzenlenen 1 Mayıs kutlamalarında adından söz ettiren Hizmet-iş Sendikası Niğde İl Başkanlığı, üyelerinden tam not aldı.

Niğde’de de büyümeye başlayan Hizmet-İş Sendikasına gösterilen yoğun ilgi kapsamında hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.