'HER ŞEYİ YAPACAĞIM'

Kırmızı Beyazlılar yeni sezon hedefleri doğrultusunda transfer ve antrenman çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yıldırım, "Transferler 8 Eylül’de son buluyor. Daha zamanımız var. Çünkü 5 Ağustos’ta lig başlıyor. Transfer de bir ay sonra bitiyor. Biz takımı göreceğiz. Eksikler varsa tamamlayacağız. Çünkü biz bu sene, ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında şampiyonluk en çok Samsunspor’a yakışır’ diyerek çıkıyoruz. Şampiyon olmak için ne gerekiyorsa maddi manevi her şeyi yapacağım. O yüzden de transferin son gününe kadar biz bitti demeyeceğiz" diye konuştu. 

TARAFTARDAN ANLAYIŞ İSTEDİ

Başkan Yıldırım, yırtıcı bir forvet, kaleci, sağ bek bir de yaratıcı 10 numara transfer etmek istediklerini, ancak 8 Eylül'e kadar zamanları olduklarını belirterek, "Son günlerde hiç ummadığınız oyuncular düşüyor. Taraftarların o konuda biraz anlayışlı davranması lazım. Şu anda takım bu ligde İlk 2’ye oynayacak bir takım. Geçen sene böyle bir şey söylememiştim. Samsunspor bu sene şampiyonluğun en büyük adayı. Ayrıca, Gençlerimiz var. Bu sene Muhammet, Polat, Yunus, Ali Kılıç, birde kalecimiz var. Samsunspor altyapısından bugünlerde değil, ama 2-3 yıl sonra, en az 4,5,6 oyuncu altyapıdan olacak. Samsun ruhuyla, aidiyet duygusuyla, bu çocuklar sahada oynayacaklar" ifadelerini kullandı. 

GÜZEL BİR HAVA VAR 

Şehirde güzel bir birliktelik olduğuna değinen ve taraftara da çağrıda bulunan Yıldırım, şunları söyledi: "Ben taraftar ile bütünleşmem gerektiğini görüyorum. Çünkü biz bu futbolu taraftar için oynuyoruz. Biz taraftarın stada gelmelerini istiyoruz. Şehirde güzel bir hava oluştu. Bence bunu artık taraftar şölen havasına dönüştürmeli. Bu sene ligi baştan iyi götürmemiz lazım. Onun için şehir baştan takıma sahip çıkacak. Kırmızı Beyaz bayraklarla dolaşacaklar, stadı dolduracaklar. 12’inci adama ihtiyacımız var. Geçen sene olmayan o destek bu sene olduğunda takım evvel Allah ilk 2’den çıkacak. Bu kadar iddialı söylüyorum"

ESRA VURAL / ÖZEL HABER

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.