TEKKEKÖY YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ SÜRÜYOR

Tekkeköy Belediyesi, yakında açılışı yapılacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çevresinde ulaşımı kolaylaştırmak ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla taş parke yol çalışmalarını sürdürüyor.

OMÜ'den dikkat çeken başarı! 57 basamak yükseldi
OMÜ'den dikkat çeken başarı! 57 basamak yükseldi
İçeriği Görüntüle

Resim

"DAHA GÜZEL VE KONFORLU BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yakında açılışını yapacağımız yarı olimpik yüzme havuzumuzun çevresinde yaptığımız taş parke yol çalışmalarımızla ulaşımı daha güzel ve konforlu bir görünüme kavuşturmayı hedefliyoruz. Her şey, siz hemşehrilerimizin daha rahat ve keyifli bir şekilde bu hizmetten faydalanabilmesi için” ifadelerine yer verdi.

Başkan Candal, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların modern ve konforlu bir tesisten en iyi şekilde faydalanacağını belirtti.

Resim

Resim

Muhabir: SAMET ÖZEN